Max Ivan

Mat som håndverk

Firmaet har sitt navn etter gründer Max Ivan Lindkjølen som er en ekte Eidskoging. Han er født og oppvokst på Vestmarka som i hans øyne, er den fineste plass på jorden. Nærings(middel)virksomheten har fokus på kortreist og ren mat, servering, catering, nedskjæring av vilt og økologisk kjøtt, produksjon av egne matprodukter, selskapsarrangør og med mye mer. Firmaet ble etablert på familiens bosted i Vestmarkavegen 187, 2230 Skotterud i begynnelsen av 2000-tiåret.

Eiendommen heter Kvernenga der elven Børjåa slynger seg halvveis rundt teigen. I gamle dager var en kvern i aktivitet ved fossen rett nedenfor næringslokalet til Max Ivan AS. Derav navnet Kvernstua som er selskapslokalet på Kvernenga. Det finnes mer historikk å lese på veggen inne i lokalet.

Næringslokalene består av som allerede nevnt, et selskapslokale med plass til ca 50 personer, et storhusholdningskjøkken for produksjon av mat til catering, mat til barnehager/skoler, til selskaper, til bedrifter som abonnerer på lunsj og til selskaper arrangert i Kvernstua.

Der er også et lokale godkjent for nedskjæring av viltkjøtt, økologiske dyr, svin og andre skrotter. Noe av kjøttet leveres etter godkjent innpakking og etikettering, tilbake til kunden og noe kjøtt går inn i egen produksjonen.
I det ene hjørnerommet i bygningen, er det gjort plass til en koselig liten gårdsbutikk med salg av Max Ivan AS sine egne produkter og mange andre «godbiter».

Max Ivan AS sine markedsområder:
Primærmarkedsområdet er sørligste delen av Innlandet med Eidskog, Kongsvinger, Odal og Hamar. Viken er det største markedsområdet, men vi leverer varer til kunder i hele landet.

Stikk innom for en matbit og en hyggelig handel, når du/dere er på rundturen Skoginger 27. – 28.august 2022. Vi gleder oss til å se deg! Reservér gjerne bord.

Maxine, Anne Kristin og Max Ivan Lindkjølen
Vestmarkavegen 187, 2230 Skotterud
E-post: post@maxivan.no 
Hjemmesiden: maxivan.no
Facebookside: Max Ivan AS
Tlf.: 909 14 800

MAT SOM HÅNDTVERK: Servering av kortreist mat på rundreisen SKOGINGER. Reserver gjerne bord tlf 90914800 el. post@maxivan.no.