Ingelsrud Konditori

Bakeri, Konditori og kafé

Ingelsrud Konditori er et familiedrevet bakeri og konditori, og er sertifisert som Håndverksbakeri av BKLF (Baker og Konditorbransjens Landsforening). Konditoriet ligger i Magnor sentrum med utsikt over Vrangselva. Det drives av konditor Andrea Ingelsrud og mammaen hennes, Anne Grethe Sandnes.

Her serverer vi nytraktet kaffe til ferske bakevarer og et godt utvalg av kaker og søtsaker. Kvalitet, håndverk og råvarer av høy kvalitet er en selvfølge hos oss. Vi bruker mange lokale råvarer og leverandører, blant annet samarbeider vi med flere andre Skoginger: Eggene våre kommer nemlig fra Øverby gård og honningen vår kommer fra Klanderud gård (Atelier Klanderud). Til tider har vi samarbeid med Astrids Glass og serverer f.eks kaffe i låven under deres «Juleåpent».

Med en familie som er over middels glad i å høste, har vi fryseren full av frukt og bær igjennom året. Utvalget varierer etter hva vi har lyst til å lage og hva som er i sesong. Vi har også noen faste verk, som vår signaturkake – Sjokoladekonglen.

Ingelsrud Konditori
Gaustadvegen 16 c,
2240 Magnor
E-post: ingelsrudkonditori@gmail.com
Mob.+47 950 58 090